По покана на зам.-министър Стефан Балабанов днес се състоя работна

...
По покана на зам.-министър Стефан Балабанов днес се състоя работна
Коментари Харесай

МВР вика енерготата за ПР-и, обаче не за кражбите на ток, ами за....

По покана на зам.-министър Стефан Балабанов през днешния ден се състоя работна среща с представители на електроразпределителните сдружения, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

За какво обаче - задачата на диалога била да се разиска опция за съдействие в превантивните старания на Министерство на вътрешните работи против телефонните измами. Зам.-министър Балабанов сложил тематиката за полемика - концепцията е на фактурите, които потребителите получават за ежемесечното си ползване, да бъди изписан къс текст, който още веднъж да припомня и предизвестява за този тип закононарушения.

Тази среща звучи безусловно като "така и по този начин не можем да се преборим с измамите, само че да се види, че нещо вършим по тематиката. "

Енерготата незабавно прегърнали концепцията: " Всяко изпитание да предпазим хората от измами, си заслужава. "

Те допълнили концепцията с разнообразни разновидности, които биха могли да бъдат мултиплицирани в една такава акция. Заедно приели и текста, който може да бъде вписан на бележките: „ Министерство на вътрешните работи предизвестява: Искат Ви пари по телефона. Спри, не се доверявай! Това е машинация. “ Обсъдили и опцията този план да продължи шест месеца, след което да се проучва резултатът от него предвид на бъдещи взаимни начинания.

Дали високите сметки ще вторачат хората да си четат бележките и оттова да научат още за телефонните измами, следва да научим, в случай че въобще се стигне до сходна статистика.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР