По покана на ръководството на МБАЛ Д-р Иван Селимински–Сливен, едни

...
По покана на ръководството на МБАЛ Д-р Иван Селимински–Сливен, едни
Коментари Харесай

Специалисти по детски болести от София ще преглеждат безплатно в областната болница на Сливен

По покана на управлението на МБАЛ „ Д-р Иван Селимински–Сливен ”, едни от най-хубавите експерти по детски заболявания от София ще извършат прегледи на деца от Сливен. Лекарите са част от Програма " Детско здраве ", в която вземат участие водещи експерти от болница " Пирогов " и лекари от Столична лекарска гилдия.

Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология, урология, хирургия, кардиология, образна диагностика, гинекология и офталмология. Те ще преглеждат гратис деца от 0 до 18 година в МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен ”-АД.

Прегледите ще се правят на 13.04.2024 година, събота, от 9.00 ч. до 14.00 часа в постройката на МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен ”-АД, гр.Сливен, ул. Христо Ботев №1, ет.2 в Приемно-консултативни кабинети.

Децата, които са с хронични и съпътстващи болести, би трябвало да носят за прегледа цялата здравна документи, съпровождаща болестта.

Прегледите са ориентирани към деца, които към моментане са с oстри респираторни болести.

Желаещите родители могат да се възползват от опцията,катопредварително си запишат час през регистратурата на лечебното заведениеq всеки работен ден сред 10:00 до 17:00 часа.
Телефон за контакт 044/ 611804.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР