По покана на ПФК Ботев Пловдив и в условията на

...
По покана на ПФК Ботев Пловдив и в условията на
Коментари Харесай

Михаил Касабов гостува на Колежа и изложи вижданията си за БФС

По покана на ПФК Ботев Пловдив и в изискванията на цялостна бистрота един от кандидатите за ново управление на БФС, което ще се организира на 15 март, Михаил Касабов застана пред Валери Станков и жълто-черната общност.
Прочетете още
Припомняме, че Ботев предложения на стадион Христо Ботев четирима от претендентите за поста - Михаил Касабов, Георги Градев, Димитър Бербатов и Георги Иванов. От тях Градев и Касабов одобриха поканата. 

" Благодарен съм за поканата на управлението на Ботев Пловдив. Към момента стадион " Христо Ботев " е най-хубавото оборудване в България и е напълно разумно националният тим да играе тук своите мачове. Моята мотивация е, че мисля, че мога да трансформира някои неща. Не очаквайте от мен внезапни придвижвания, в случай че бъда определен. "

" Със основаването на от ден на ден съвременни игрища ще отпаднат и ранните мачове. Осветлението е главен проблем, с цел да може мачовете да се играят в обикновено време ", показа Михаил Касабов.

" На мнение съм, че не е значимо какъв брой ще е дълъг един мандат на президент на БФС, а какво може той. Това ще го преценяват делегатите на БФС ", добави кандидата за президент на БФС.

Относно тематиката за съдиите Михаил Касабов показа, че доста се злоупотребява с тях като опрощение на треньори, деятели и почитатели. " Те не са толкоз неприятни, колкото ги изкарваме. Винаги го има субективния фактор. "

Относно детския футбол господин Касабов показа, че БФС работи по стратегия от две години и половина и точно там би трябвало да се обърне особено внимание, а не в националния тим. Клубовете също би трябвало да извърнат повече внимание към тази методология.

" Бих дал повече независимост и автономия на зоналните препоръки, с цел да провеждат детски и младежки събития ", сподели още Михаил Касабов.

Всички претенденти, поканени на стадион " Христо Ботев ", дават отговор на въпросите за:

- Системата и формата за осъществяване на шампионатите
- Участието на президенти и притежатели на футболни клубове в изпълкома
- Ролята на Професионалната футболна лига
- Мотивите за неговата кандидатура
- Каква им е първата асоциация, когато чуят Ботев Пловдив
- Детски и младежки футбол, работата в школите, методиките и терените в България

Всички тематики, които бяха наранени по време на дебата сред Валери Станков и Михаил Касабов, може да гледате в прикаченото видео:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР