По покана на бригаден генерал Иван Маламов - началник на

...
По покана на бригаден генерал Иван Маламов - началник на
Коментари Харесай

О.з. старши лейтенант Кубрат Пулев изнесе лекция на курсанти

По покана на бригаден военачалник Иван Маламов - шеф на НВУ " Васил Левски ", офицерът от запаса на българската войска - старши лейтенант Кубрат Пулев, беше специфичен посетител на най-старото военноучебно заведение в България.
 Тервел Пулев се бори с киберпрестъпността в нов филм
Тервел Пулев се бори с киберпрестъпността в нов филм

В лентата взе участие и Ники Кънчев

По време на визитата си във Велико Търново, старши лейтенант Пулев изнесе мотивационна лекция пред студенти и преподаватели.

" Благодаря на военачалник Иван Маламов за поканата и привилегията да гостувам. Ние, като българи, би трябвало да сме горди с университет от сходен сан и благоприятни условия ", съобщи Кубрат Пулев.

" Възхитен съм от преподавателите, курсантите и голямата материална база, с която учебното заведение разполага. Всеки път, когато обличам униформата на въоръжените сили на България, се изпълвам с горделивост, добави боксьорът.

Националният боен университет у нас има 145-годишна история, като от основаването му през 1878 година до през днешния ден, в него се образоват 139 випуска за потребностите на Въоръжените сили. Това е най-мащабното освен по повърхност, само че и по запас и благоприятни условия висше военно учебно заведение в Европа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР