По покана на Автомагистралите на Сърбия“ днес в Белград се

...
По покана на Автомагистралите на Сърбия“ днес в Белград се
Коментари Харесай

Подготвя се свързване на системите за събиране на пътни такси по магистралите в Босна и Херцеговина и Сърбия

По покана на „ Автомагистралите на Сърбия “ през днешния ден в Белград се организира среща по концепцията за свързване на електронните системи за събиране на пътни такси Босна и Херцеговина и Сърбия, оповестява Българска телеграфна агенция.

В срещата участваха представители на „ Автомагистралите на Федерация Босна и Херцеговина “ и „ Автомагистралата на Република Сръбска “, водени от шефовете Елмедин Володер и Слободан Станаревич, и техните сътрудници от „ Автомагистралите на Сърбия “.

При разискването всички страни показаха подготвеност за свързване на електронното таксуване сред тези три обществени компании, с цел да могат крайните консуматори да употребяват автомагистралите допустимо най-просто и дейно.

Директорът на автомагистралите на Федерация Босна и Херцеговина Елмедин Володер акцентира, че от общ интерес на всички страни и на потребителите на автомагистралата е по-бързото и по-лесно прекосяване през тол станциите.

На срещата е говорено в скоро време да бъде направено съглашение за съдействие, което ще бъде подписано в Баня Лука. Датата ще бъде конкретизирана в допълнение, а екипите по осъществяването ще стартират подготовка още през идната седмица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР