По план върви изграждането на първия общински многоетажен паркинг в

...
По план върви изграждането на първия общински многоетажен паркинг в
Коментари Харесай

Пускат първия многоетажен общински паркинг

По проект върви построяването на първия общински многоетажен паркинг в Пловдив, който се намира в регион „ Западен “ и се чака да бъде подготвен до края на годината. В това се увериха персонално кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на региона Димитър Колев, които през днешния ден инспектираха обекта.
Паркингът, който се намира на ъгъла на улиците „ Орфей “ и „ Звезда “, ще е за 150 автомобила. Те ще са ситуирани на общо 3 равнища, а приземният етаж е непокътнат за търговски обекти. Стойността на обекта е 3,4 милиона лв. с Данък добавена стойност. Съоръжението ще бъде напълно автоматизирано и ще бъде оборудвано с бариери и автомат за самотаксуване. Обектът ще бъде охраняван с общо 60 камери, планувани са и паркоместа за хора с увреждания.
„ Това е методът за справяне с проблемите с паркирането. През този мандат за пръв път община Пловдив изготви тактика за създаване на многоетажни паркинги, като това е първият подобен, който е доста напреднал “, съобщи кметът на Пловдив инж. Иван Тотев. „ Този паркинг е по самодейност на Димитър Колев и той беше първият областен кмет, който откри терен, беше доста деен в убеждаването на общинските съветници. Смятам, че той има страхотни хрумвания за регион „ Западен “ и се надявам хората да продължат да поддържат това ръководство “, добави кметът на Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР