По план трябваше другия месец да отидем на кино, за

...
По план трябваше другия месец да отидем на кино, за
Коментари Харесай

Педро Паскал срещу Гал Гадот

По проект трябваше другия месец да отидем на кино, с цел да гледаме втория независим филм за Жената знамение. Е, в последна сметка премиерата му беше отсрочена с повече от половин година и ще би трябвало да чакаме до месец юни 2020 година

Какво направи щастлива Гал Гадот

Жената знамение там, където й е мястото

Всички считат, че този ход е за положително, а ние просто нямаме самообладание да забележим какво са ни подготвили режисьорката Пати Дженкинс и Гал Гадот.

С изтичащите месеци до края на годината Дженкинс реши да разкрие една детайлност към " Жената знамение 1984 " . Тя е каква ще бъде ролята на нашия любим от Narcos Педро Паскал .

Well hello... Max. #WW1984 pic.twitter.com/BgWsjyJixw
— Patty Jenkins (@PattyJenks) 24 октомври 2019 година
Пати Дженкинс употребява профила си в Twitter, с цел да показа фотография от комикс на злодея Максуел Лорд . По този метод тя удостовери, че точно той ще бъде главният изверг в идния филм.

В поста беше отбелязала както Гал Гадот, по този начин и Педро Паскал, което пък е другата индикация, че точно артистът ще изиграе злодея.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Zhyar Handren (@zhyar_handren) на Окт 24, 2019 в 9:15 PDT

Максуел Лорд е злобен предприемач, който е намерил метод да управлява мозъците на хората, като в комиксите прави това със Супермен.

Трябва да забележим първия филмов откъс на " Жената знамение 1984 " на 8 декември, когато ще бъде показан на посетителите на Comic Con Experience в Сао Пауло.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР