По план новото Subaru WRX трябваше да дебютира на 19

...
По план новото Subaru WRX трябваше да дебютира на 19
Коментари Харесай

Subaru още веднъж загатна за новия WRX с механична трансмисия

По проект новото Subaru WRX трябваше да дебютира на 19 август по време на автомобилното ревю в Ню Йорк, което за жалост бе анулирано за втора поредна година. Заедно с него от Subaru отложиха и премиерата на модела, като към момента не е ясно по кое време тъкмо той ще бъде показан публично.

За да държат почитателите в течение, от японската марка разгласиха къс видеоклип, който демонстрира част от интериора и екстериора на новия модел. Кадрите напълно не демонстрират цялостния искра на WRX, само че пък ни дават някои детайли, които единствено могат да ни радват.

The most exciting WRX ever is coming soon. Engineered to thrill, the 2022 is everything your right foot has been waiting for. Sign up to get the latest updates at.

— Subaru (@subaru_usa)
Такъв да вземем за пример е аналоговият оборотомер с ограничител на 6000 оборота, добре познатата ни класическа ръчна спирачка, както и лостът за превключване на скоростите на механичната трансмисия. Очаква се модела да заложи на 2.4-литров бензинов мотор с мощ към 300 конски сили и несъмнено задвижване на четирите колела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР