По план нощните заведения в България трябва да отворят на

...
По план нощните заведения в България трябва да отворят на
Коментари Харесай

С пушки и брадви: Бразилската полиция разби мащабно тайно парти

По проект нощните заведения в България би трябвало да отворят на 1 април. Откакто нощният живот у нас е „ под карантина “ поради епидемията от COVID-19, станахме очевидци по какъв начин полицията разкри редица секрети празненства.

Често на органите на реда им се постановяваше да чакат с часове пред заключените заведения, с цел да открият нарушителите и да им наложат санкции.

Бразилските им сътрудници обаче демонстрираха много по-твърд метод при сходни обстановки. Униформените в Сао Пауло безусловно разрушиха незаконно празненство с над 600 клиенти.

С брадви и щурмови пушки служителите на реда са нахлули в нощен клуб, който е работел нелегално.
Снимка: Reuters
На място е открито, че посетителите не са носели маски, а обществената отдалеченост е била нулева.

Като виждат тежко въоръжените служители на реда посетителите на дискотеката изпадат в суматоха и лягат на дансинга с ръце на главата. Организаторите са задържани. Те са признали, че празненството е проведено онлайн.
Снимка: Reuters
„ Не съм си и представял това, което заварихме - стотици хора на едно място, без маски и отдалеченост, без нито един прозорец и на затворени порти “, сподели Едуардо Бротеро, управлявал на интервенцията.
Снимка: Reuters
Посетителите са изразили противоречие с сходен вид интервенции. По думите им те си заплащат налозите и са изцяло наясно с рисковете, които поемат, с цел да се забавляват.

От началото на годината са санкционирани към 100 заведения в Бразилия за нарушение на противоепидемичните ограничения.

Само за последната седмица жертвите на COVID-19 в страната са почти 12 хиляди

Заради бързото разпространяване на болестта бяха наложени извънредно строги рестриктивни ограничения, а управляващите предизвестиха, че ще бъдат безкомпромисни към нарушителите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР