По план днес трябва да бъде извършена операцията на големия

...
По план днес трябва да бъде извършена операцията на големия
Коментари Харесай

Последни новини за операцията на Стефан Данаилов

По проект през днешния ден би трябвало да бъде осъществена интервенцията на огромния български актьор Стефан Данаилов, осведоми bTV, представена от Блиц. Тазобедрената му става ще бъде заменена най-вероятно през днешния ден в бургаската болница. 

``
реклама

Това оповестиха от управлението на " Бургасмед ", където звездата от " На всеки километър " и " Стъклен дом " бе призната във вторник.

" Съобразявайки се със мнението на консултиращите експерти от МБАЛ " Бургасмед ", УМБАЛ " Сфоиямед " и Военномедицинска академия, и взимайки поради всички вероятни опасности от превозването на пациента господин Стефан Данаилов до София, и зачитайки неговото и на околните му предпочитание, екипът от лекуващи и консултиращи лекари взе решение интервенцията да бъде осъществена в МБАЛ " Бургасмед " от екипа на проф. Андрей Йотов, шеф на клиника по ортопедия и травматология на УМБАЛ " Софиямед ", обявиха от здравното заведение. 

Лично притежателят на бургаската болница доктор Михаил Тиков се е върнал, с цел да следи персонално всичко окоо любимеца от сцената и екрана.

БЛИЦ напомня, че във вторник легендата на българското кино и спектакъл постъпи по неотложност в болница в Бургас.

В неделя Данаилов счупил тазобедрена става при рухване в жилището си в Приморско. Не е потърсил лекарска помощ незабавно, а на идващия ден, когато болките станали доста мощни.   

Назначени са спомагателни проучвания и съвещания с водещи експерти, поради съпътстващите болести на артиста.

Той не е потърсил лекарска помощ незабавно след случая в понеделник, а на идващия ден, когато болките станали доста мощни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР