По пътя от Нова Загора за Раднево бурята е съборила

...
По пътя от Нова Загора за Раднево бурята е съборила
Коментари Харесай

Ново! Леш! Библейско Бедствие Буквално Помля България! Ледена Бомбардировка Мачка Всичко!

По пътя от Нова Загора за Раднево бурята е съборила огромно дърво, което е спряло придвижването в едната посока. Хора от региона се оплакват от разстройства в електрозахранването, добавя Нова телевизия.

Градушка имаше и над Карловско. Най-големи са провалите в село Каравелово, заяви за " Фокус " -Пловдив кметът Славка Червенкова.

" Унищожени са всички лозови и зеленчукови насаждения в селото ", сподели тя и посочи, че градушката е заваляла към 15.30 часа и е траяла към 10 минути.

Градушка е валяла и в самото Карлово и селата Богдан, Певците и Иганово, като там тя е била примесена с дъжд. Продължила е към 3-4 минути и е била по-слаба, като не е предизвикала забележими съществени вреди.

Синоптиците предвиждат още стихии и краткотрайни превалявания до среднощ. Утре сутринта преваляванията съвсем на всички места ще спрат, облачността ще се раздира. През идващото денонощие над по-голямата част от страната облачността ще се задържи забележителна. Утре след обяд и по здрач още веднъж на доста места в страната ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, в обособени региони са вероятни нови интензивни превалявания и стихии.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР