По пътя на политическата логика няма как да има правителство,

...
По пътя на политическата логика няма как да има правителство,
Коментари Харесай

Тома Биков: Няма да има правителство нито днес, нито следващата седмица

" По пътя на политическата логичност няма по какъв начин да има държавно управление, нито през днешния ден, нито идната седмица, в случай че вероятно се стигна до гласоподаване ". Това сподели пред bTV депутатът от ГЕРБ Тома Биков във връзка упования план на кабинет на Асен Василев.

По думите му повода да не се образува ново държавно управление в границите на този кабинет е, че съпредседателите на " Продължаваме промяната " – Кирил Петков и Асен Василев, не са трансформирали формулата, която им е попречила да спасят кабинета " Петков ".

" Дори да бъде определено държавно управление със 121 народен представител, аз считам, че това по-скоро ще задълбочи политическата рецесия, в сравнение с да откри решение ", разяснява Биков. Той удостовери, че ГЕРБ ще върне мандата за сформиране на държавно управление, в случай че президентът им го връчи.

" Правителство в границите на този парламент можеше да има, в това число и без нас, в случай че Асен Василев и Кирил Петков бяха способни да загърбят личното си его и да правят отстъпка крачка обратно – да не вземат участие в изпълнителната власт ", счита депутатът от ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР