По пътя към Пловдив говорих с Кирил Петков и Христо

...
По пътя към Пловдив говорих с Кирил Петков и Христо
Коментари Харесай

Борисов: Променихме Конституцията. Без тези промени нямаше да има Шенген

" По пътя към Пловдив приказвах с Кирил Петков и Христо Иванов. Ей по тази причина се поносим в некоалицията и президентът Радев толкоз злобно приказва сутринта. България има сериозен прогрес за влизането й в Шенген. Орбан също ще премисли. И вървим доста напред по Шенген и Еврозоната. Променихме конституцията и правосъдната система. Ако бъдем по-стриктни и работим, с цел да повишим събираемостта, бюджетът ще бъде изпълнен ".

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, който посочи, че с новия бюджет вторият град получава 146 милиона лв.. Той изброи в детайли всички обекти, които ще бъдат финансирани. Сред тях са двата стадиона - на " Ботев " и " Локомотив ", кино " Космос ", Околовръстното. Първата спирка на Борисов е стадион " Христо Ботев ". Посрещнаха го кметът Костадин Димитров, шефът на общинските съветници Атанас Узунов и куп почитатели. Легендата Петър Зехтински разцелува водачът на ГЕРБ.

" Не се разбираме в тази сглобка, само че променихме Конституцията, Радев го назова обезчестяване, само че без тези промени нямаше да ни пуснат в Шенген ", добави Борисов. Според него Австрия имала единствено едно условие за Шенген - да пазим границите си, по тази причина водачът на ГЕРБ бил спокоен, тъй като знаел, че можем да го осъществим.

Борисов пристигна, с цел да се запознае на място с ремонта на стадионите на тимовете " Ботев " и " Локомотив ", за които третото му държавно управление отпусна пари. След това ще посети и регион " Тракия ", където ще се построява нова черква. На последното си съвещание кабинетът " Денков " отпусна 2 мн. в. за строителството на бъдещия храм, който ще носи името „ Св. цар Борис

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР