По пътя към Пловдив говорих с Кирил Петков и Христо

...
По пътя към Пловдив говорих с Кирил Петков и Христо
Коментари Харесай

Борисов: Ей затова се търпим в некоалицията и президентът Радев толкова злобно говори сутринта

" По пътя към Пловдив приказвах с Кирил Петков и Христо Иванов. Ей по тази причина се поносим в некоалицията и президентът Радев толкоз злобно приказва сутринта ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който инспектира ремонта на стадиона дружно с кмета Костадин Димитров.

По тематиката Шенген, Борисов съобщи: Нидерландия извърши уговорката си. Дадоха голям късмет на България. Може би това решение е разтревожило президента Радев. Искам да го поздравя, тъй като разбра какъв брой е значимо да подпише таксите за газа. Не се разбираме в тази сглобка, само че променихме Конституцията, Радев го назова обезчестяване, само че без тези промени нямаше да ни пуснат в Шенген. Трябва да приемем резултатите с наслада, тъй като сме доста стъпки напред.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и разгледжаният от ОИК – София сигнал против кмета Васил Терзиев, че дялово присъединяване в комерсиално сдружение.

" Не знам дали Терзиев има дял. За разлика от него и Борис Бонев, аз бях виновен. Колегите депутати от ГЕРБ бяха виновни и заделихме пари от бюджета за София, с цел да могат да си оправят заплащанията. Колкото би трябвало да благодари на премиера Денков и на Асен Василев, толкоз би трябвало да благодари и на мен ", уточни Борисов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР