По пътя към Пловдив говорих с Кирил Петков и Христо

...
По пътя към Пловдив говорих с Кирил Петков и Христо
Коментари Харесай

Борисов в Пловдив: Не се разбираме в тази сглобка, но променихме Конституцията, Радев го нарече изнасилване, но без тези промени нямаше да ни пуснат в Шенген

„ По пътя към Пловдив приказвах с Кирил Петков и Христо Иванов. Ей по тази причина се поносим в некоалицията и президентът Радев толкоз злобно приказва сутринта. България има сериозен прогрес с Нидерландия за влизането ни в Шенген. Орбан също ще премисли. И вървим доста напред по Шенген и Еврозоната. Променихме конституцията и правосъдната система. Ако бъдем по-стриктни и работим, с цел да повишим събираемостта, бюджетът ще бъде изпълнен “.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, който посочи, че с новия бюджет вторият град получава 146 милиона лв.. Той в детайли изброи обектите, които ще бъдат финансирани.

„ Не се разбираме в тази сглобка, само че променихме Конституцията, Радев го назова обезчестяване, само че без тези промени нямаше да ни пуснат в Шенген “, добави Борисов. Според него Австия имала единствено едно условие за Шенген – да пазим границите си, по тази причина водачът на ГЕРБ бил спокоен, тъй като знаел, че можем да го осъществим.

Борисов дойде  да се запознае на място с ремонта на стадионите на тимовете „ Ботев “ и „ Локомотив “, за които третото му държавно управление отпусна пари. След това ще посети и регион „ Тракия “, където ще се построява нова черква. На последното си съвещание кабинетът „ Денков “ отпусна 2 мн. в. за строителството на бъдещия храм, който ще носи името „ Св. цар Борис Покръстител “.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР