По пътя към нейното създаващо история, печелещо златен медал свободно

...
По пътя към нейното създаващо история, печелещо златен медал свободно
Коментари Харесай

Тара Липински споделя „сребърна подплата“ на нейното травматизиращо 5-годишно плодовито пътуване

По пътя към нейното създаващо история, печелещо златен орден свободно пързаляне, Олимпийката се издигаше от леда безчет пъти. Но всички неуспехи, които тя преодоля с три пръста, с цел да завоюва мястото си на върха на подиума на Олимпиадата в Нагано през 1998 година, наподобяват относително незначителни, когато се съпоставят с изтощителния й петгодишен път към плодовитостта. 

„ Това в действителност беше най-трудното нещо, с което съм се сблъсквал “, атлетът описа в детайли в извънредно изявление за E! Новини. „ Поглеждам обратно към това като „ О, ти беше състезател, отиде на Олимпиадата. “ Това беше елементарно. Това не беше нищо спрямо това. "  

И до момента в който физическите резултати от претърпяването на четири спонтанни аборта, 24 интервенции, осем извличане на яйцеклетки и шест несполучливи прехвърлянето не трябва да се подценяват, „ Мисля, че прочувствената тежест, която ми нанесе, беше най-трудната част “, Липински продължи. Тъй като тя и брачният партньор й „ се сблъскват с толкоз доста загуби, тъга и крах непрестанен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР