По първоначални данни двама души са загинали след възникнала свада

...
По първоначални данни двама души са загинали след възникнала свада
Коментари Харесай

Двама са убити при масов бой в циганския кв. Шести в Нова Загора

По първични данни двама души са починали след зародила кавга и ескалирало напрежение в квартал в Нова Загора.  Други трима са в болница с разнообразни пострадвания, оповестиха от ОДМВР-Сливен.

Сигнал за случая получен през днешния ден рано следобяд. Незабавно към мястото били пратено полицейски екипи. Служителите от ОДМВР-Сливен и сътрудниците им от бранш " Специални тактически дейности " към ОДМВР-Стара Загора потушшили спора, зародил сред две семейства в новозагорския квартал " Шести ". Не било позволено той да прерасне в разпра, да ескалира и да докара до повече и по-сериозни последици.
 Стрелба и всеобщ пердах пред Съдебната палата в Пловдив
Стрелба и всеобщ пердах пред Съдебната палата в Пловдив

По време на спора взели участие над 20 души

Полицаите съумели да изведат и задържат трима мъже, барикадирали се в частен парцел в квартала. При осъществената инспекция е конфискувана ловна пушка. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане.

По информация на bTV при сбиването е употребявано огнестрелно оръжие, в това число и автомати " Калашников " . " Това, което знам от чиновниците на Министерство на вътрешните работи е, че все още всичко е умерено. Има засилено наличие на Министерство на вътрешните работи и Жандармерия ", съобщи кметът на Нова Загора Галя Захариева, представена от медията. Полицията ревизира на входа на квартала всички преминаващи коли и пасажерите в тях.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР