По първоначална информация снощи, около 20:45 часа, е получен сигнал

...
По първоначална информация снощи, около 20:45 часа, е получен сигнал
Коментари Харесай

58-годишен мъж е починал след гонка с полицията в Стара Загора

По първична информация нощес, към 20:45 часа, е получен сигнал от малолетно момче, че на улица в Стара Загора мъж с автомобил " Ауди " е заплашвал с нож негови другари. На място са изпратени органите на реда, посоченият автомобил е бил открит.

 

При определяне, водачът на автомобила не се e подчинил на полицейските разпоредби и опитал да избегне инспекцията. Последвало е гонене на автомобила, в което са се присъединили спомагателни полицейски екипи.

 

Около 21:00 часа в региона на бул. " Цар Симеон Велики " против парк " Артилерийски " откритият 58-годишен лидер на " Ауди " -то е блъснал длъжностен автомобил на Министерство на вътрешните работи и е умрял. Причините за гибелта все още не са изяснени.

 

Оказана е съответната здравна помощ на всички участници в случая, като единият от чиновниците на Министерство на вътрешните работи е настанен в лечебно заведение с фрактура на ръка и разкъсно-контузни рани на главата, без заплаха за живота.

 

Всички обстоятелства и условия по случая се обясняват в границите на почнало следствие, което се организира от следовател от Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура-Стара Загора. По случая в ОДМВР-Стара Загора е разпоредена вътрешна инспекция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР