По първоначална информация причината е водопроводна авария, но според шефа

...
По първоначална информация причината е водопроводна авария, но според шефа
Коментари Харесай

Свлачище затвори част от пътя, който води към плаж Кабакум във Варна

По първична информация повода е водопроводна повреда, само че съгласно шефа на ВиК Варна Валентин Вълканов, пропадането на земните маси в региона е скъсало водопровода. Движението на коли в засегнатия сектор е затруднено.


Свлачището се намира над частна жилищна кооперация на брега на морето наоколо до комплекс " Слънчев ден ". Пропадналият сектор е с дължина към 100 метра.
Георги Богданов: По обяд е била цялата работа, от там нататък незабавно пристигнаха пожарна, полиция. Целият регион е свлачищен тука и ние си го знаем варненци.
Екипът ни видя, че свлеклите се земни маси са в непосредствена непосредственост до затворения сектор от пътя, който може да бъде обиден, в случай че свлачището не бъде овладяно.
Валентин Вълканов - шеф на ВиК - Варна: Видимо е пропадането, евентуално свлачищен развой, който е размърдал пластовете и има повреда, която е на дребен тръбопровод.
Захранването с вода в региона става по различен тръбопровод, тъй че летовниците и живеещите там не са наранени от казуса. Утре представители на общината и на Геозащита ще създадат оглед на свлачището.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР