По отношение на военната помощ за Украйна, това е тема,

...
По отношение на военната помощ за Украйна, това е тема,
Коментари Харесай

Бориславова: За първи път имаме правителство, което къса с всички вредни зависимости от чужди държави

По отношение на военната помощ за Украйна, това е тематика, която ще бъде разисквана в сряда на изключително съвещание на Народното събрание. Първо би трябвало да мине диалогът там. За мен е безсмислено да приказваме за това има или няма война и по какъв начин тя би трябвало да бъде оценена. Гледките, които видях, картините от жилищните квартали изрично демонстрират, че България би трябвало да е на страната на Украйна.

Това разяснява пред Българска национална телевизия Лена Бориславова на въпрос на водещия какво мисли за опасността на Корнелия Нинова, че в случай че бъде подкрепена военната помощ за Украйна, Българска социалистическа партия напуща обединението.

Нека да мине диалогът в Народното събрание, още веднъж отклони отговорът Бориславова. 

В момента България няма потребност от неустойчивост. Имаме потребност от работещо държавно управление, което да се оправи с ред провокации и изпращането на военна помощ е единствено едно от тях. Всички знаем какъв брой напрегната е обстановката с цените, горивата. За първи път имаме държавно управление, което скъсва с всички безсмислени и нездравословни за страната зависимости от непознати някогашни велики сили, уточни тя. 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР