По отношение на това кой е предложил текстовете в Конституцията,

...
По отношение на това кой е предложил текстовете в Конституцията,
Коментари Харесай

Пеевски отговори на Борисов: Може пък да имаме 161 депутати 


По отношение на това кой е предложил текстовете в Конституцията, касаещи служебния кабинет, той съобщи: „ То е ясно кой го е предложил, вие виждате подписите на Христо Иванов и компания “. Рано е да приказваме за резултати от изборите. Нека хората да решат. Може да имаме пък 161 и тогава ще мислим още веднъж.

Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски, представен от epicenter.bg

На въпроса дали гледа към евроатлантическо болшинство във формата както до момента – плюс ПП-ДБ, той отговори: „ Мисля, че то беше такова до момента. Само сътрудниците се пробват някак си да не помнят тези 9 месеца. Те са незабравими, тъй че няма по какъв начин да ги не помнят “.

По отношение на това кой е предложил текстовете в Конституцията, касаещи служебния кабинет, той съобщи: „ То е ясно кой го е предложил, вие виждате подписите на Христо Иванов и компания “. Пеевски посочи, че съставът на служебния кабинет е отговорност на Димитър Главчев.

„ От Движение за права и свободи, в случай че някой бъде поканен, няма да одобри. Защото не желаеме. След изборите ще решим какво ще вършим. Нека забележим кой какъв брой ще вземе. Хората на кого ще гласоподават доверие. Рано е да се приказва. Не може да предопределяме вота на гласоподавателите “, безапелационен беше той.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР