По онова време Глория е много млада, като Милтенов я

...
По онова време Глория е много млада, като Милтенов я
Коментари Харесай

Последната Мутреса На Ъндърграунд Легендата Тони Клюна Най-Накрая Проговори! Взривяващи Разкрития!

По това време Глория е доста млада, като Милтенов я печели с държанието си. " Антон беше ужасно образован и грижлив. Аз не мога да разясня той с какво се е занимавал. Мога да приказвам за него като човек-истински благородник. Беше доста сладостен с очилцата, които носеше. Говорехме си доста за политика. Обичаше да слуша джаз. Белослава бе обичаната му певица. Посещавали сме доста нейни участия ", връща обратно лентата Глория, написа Пик.

Тя споделя и за смяната, която е забелязала у Клюна в последната седмица от живота му. " Затвори се в себе си. На думи не е казвал нищо. Той беше доста обран и не говореше ненужно. Спряхме да излизаме. Виждахме се в къщи. Живеех в апартамент на центъра на София. Когато идваше на всеки етаж слагаше по един човек защита. Беше малко параноик на тази тематика. Видяхме се вечерта преди убийството. Каза небрежно, че се чуди дали да тръгне отвън София. Прати ми целувка и отпътува. Останал е в София. Така стана убийството. Можел е да го предотврати, можело е да бъде и по различен метод, само че може ли човек да избяга от ориста си ", споделя още Аенска.

Преди години и Ан-Джи съобщи, че е била с Клюна. Имали алъш-вериш, когато била на 16 години. В свои изявленията тя даже е споделяла, че Милтенов е лишил девствеността й.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР