По обяд днес цялата база данни с потребители, направили своята

...
По обяд днес цялата база данни с потребители, направили своята
Коментари Харесай

Хакнаха bTV и продават данните на потребителите във форум

По обяд през днешния ден цялата база данни с консуматори, създали своята регистрация онлайн в уеб страниците на медийната компания, се появи в интернет конгрес. Потребител на име Astonishment разгласява тематика в известните RaidForums със известие, твърдящо, че разполага с цялостната база данни на bTV Media Group, оповестява уеб сайтът " Калдата ".

Цената на която се продава информацията е $2000, а в поста му има доста детайлности за това какво тъкмо съдържа тя. За да потвърди изказванията си, анонимният консуматор, чийто аватар е фотография на Васил Божков, разгласява данни за систематичния админ на bTV – неговото име и телефон.

Astonishment разгласява в тематиката за продажбата на откраднатата информация даже фотография на систематичния админ, явно направена от камерата на компютъра му без негово познание – https://imgur.com/i4viNdT
Тъй като форумът е интернационален той разяснява, че това е една от основните медии в България, а действието му идва, откакто от компанията отказали да платят откуп за хакнатата информация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР