По обвинителен акт на Районна прокуратура-Свиленград е осъден Х.М., на

...
По обвинителен акт на Районна прокуратура-Свиленград е осъден Х.М., на
Коментари Харесай

4 г. затвор за 21-годишен за блудство и опит за изнасилване в Любимец

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Свиленград е наказан Х.М., на 21 година, за това, че на 30 юни 2019 година, в гр. Любимец, обл. Хасково, направил опит да се съвкупи с 44-годишна жена, като я е принудил към това със мощ и действието е останало незавършено по независещи от него причини- закононарушение по чл.152, ал.1, т.2, вр. чл.18, ал.1 от Наказателния кодекс, както и за това, че по същото време и място направил дейности за да удовлетвори полово предпочитание, без съвкупление във връзка с лице, навършило 14 година – 44-годишна жена, като използвал за това мощ и заплашване - закононарушение по чл.150, ал.1 от Наказателния кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Районен съд – Свиленград е наложил на Х.М. наказване от 4 години „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ “ режим.

На 30 юни 2019 година, в гр. Любимец, обл. Хасково, Х. М. причакал потърпевшата жена покрай градски басейн и я издърпал в тревни площи край река Марица, където направил двете действия, за които е наказан. Установено е, че той я удрял по главата и лицето, както и я заплашил с думите: „ Ако викаш, ще те претрепя “.

Делото се прегледа по реда на съкратеното правосъдно разследване, като Х.М. призна всички обстоятелства и условия по обвинителния акт. Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Окръжен съд – Хасково.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР