По обвинителен акт на Районна прокуратура - Стара Загора е

...
По обвинителен акт на Районна прокуратура - Стара Загора е
Коментари Харесай

Затвор за мъж, изнасилил 17-годишно момче

По обвинителен акт на Районна прокуратура - Стара Загора е наказан Б.Ю., на 59 година, упрекнат за това, че в интервала 26.05.2018 година до 03.06.2018 година в град Стара Загора, в изискванията на продължавано закононарушение направил полови сношения с лице от същия пол /17-годишно момче/, като използвал за това мощ - закононарушение по чл.157, ал.1 вр.чл.26,ал.1 от Наказателния кодекс.

Районен съд - Стара Загора е разгледал делото по реда на съкратеното правосъдно разследване в едно правосъдно съвещание, като подсъдимият е признал всички обстоятелства и условия разказани в обвинителния акт и признал виновността си. След като бил приет за отговорен от Районен съд - Стара Загора, на подсъдимият Б.Ю. е наложено наказване „ отнемане от свобода” за период от две години при първичен “общ” режим.

В хода на формираното против Б.Ю. произвеждане е открито, че същия на 26.05.2018 година и на 03.06.2018 година, в гр. Стара Загора, е приел в дома си 17-годишен юноша, който желал да закупи от него евтини цигари за себе си и свои другари. След като упражнил мощ върху потърпевшия, Б.Ю.извършил с него полово съприкосновение на всяка от посочените дати, като по-късно е бил подаден сигнал в полицията и формирано актуалното произвеждане.

Присъдата предстои на обжалване и протестиране пред Окръжен съд – Стара Загора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР