По някои въпроси имаме различни мнения и това е нормално,

По някои въпроси имаме различни мнения и това е нормално, ...

Юлиан Ангелов: Доходите да се вдигат с общ план, а не когато някой протестира.


По някои въпроси имаме различни мнения и това е нормално, но не значи, че има скандали и напрежение в нашата коалиция, увери в "Офанзива с Любо Огнянов" Юлиан Ангелов, секретар на ПГ на Обединени патриоти.

Повод за изказването бе недоволството на вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и ... към профила за начина, по който еднолично Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила разреши отпускането на 100 млн. лв. за полицейските заплати.

"Проблемът със 100-те милиона е в това да се прецизира къде още има нужда от крачки в тази посока. Доколкото схванах изказването на господин Симеонов, той иска да се помисли и за други сектори, където да се повишават доходите, например на хората от третата възраст", продължи Юлиан Ангелов.

"Казах го ясно: ние сме за увеличаване на доходите, но трябва да се направи целенасочена политика за увеличаването им, а не тогава, когато някой каже. Въпросът е кога може държавата да го направи", заяви още той.

"Нещата трябва да се направят с общ план, а не защото някой днес протестира и днес ще му запушим устата, и така нататък. Но колегите (от ОП) не са против в МВР заплатите да бъдат спешно увеличени, защото са смешно ниски", увери Юлиан Ангелов.

Източник: novini.bg