По някое време се чули викове, след това всичко утихнало.

...
По някое време се чули викове, след това всичко утихнало.
Коментари Харесай

Последни Разкрития: Тодор, Който Закла 22-Годината Мария Е От Зловещия Клан На Бенджооларите

По някое време се чули крясъци, по-късно всичко утихнало. На сутринта в неделя Гита пратила Демирчо да повика майка си. При типа на потъналия в кръв мъртвец дребният се разпищял. Всичко в стаята на Тошо и Мария било оплискано в кръв, ножът бил пренебрегнат до спалнята, едно от пердетата на прозореца била откъснато и по него също имало кървави следи. Намерили килъра заврян под леглото в къщата на родителите му. Първоначално майка му отричала да го е виждала, само че полицейското куче надушило следата и бил задържан.

" Тодор или Таир, както е ромското име на килъра, е от рода на Бенджооларите, всички са едни такива дребни, нисички и набита, но доста люти и все налитат на пердах. От доста време се дрогираше, беше на пико, мина на някакви кристали, в последно време май и с по-тежка дрога се друсаше... ", разясниха околните на убитата жена.

От Рибкооларите са безапелационни, че Мария не е била продажница, по думите им дамата не работела, грижела се за синчето си, разчитала на детските, които получавала от обществените. Според тях клюка било, че са измежду уличните дилъри на опиати, пускали такива клюки завистници.

Сравнително хубавата им къща била издигната от спестявания от работа в Гърция. Тодор се срещнал с Мария, до момента в който тя била ученичка. Направили огромна женитба, по това време мъжът към момента не бил протегнал ръка към опиатите и даже работел по градежите. После нещата се объркали, Таир все по-често оставал без работа, напивал се, пропушил канабис, след това се обърнал и към синтетичната дрога. За щяло и нещяло пребивал Мария, а от пандиза излязъл напълно привързан към опиатите. При огледа на мястото на произшествието в квартал Лозенец са конфискувани нож, облекла и част от одеялото със следи от червеникава течност.

Назначени са и се правят експертизи - съдебномедицинска на потърпевшата, дактилоскопна експертиза и ДНК експертиза, разпитват се очевидци, оповестиха от Апелативната прокуратура в Пловдив. Тодор В. е обвинен за съзнателно ликвидиране и е в ареста за 72 часа. Ако бъде приет за отговорен, го грози затвор от 10 до 20 години.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР