По нищо не личи, че празниците ще донесат някое коледно

...
По нищо не личи, че празниците ще донесат някое коледно
Коментари Харесай

Без коледно чудо: Джулката засипа Илиян с обиди, той се моли да няма нова връзка скоро

По нищо не проличава, че празниците ще донесат някое коледно знамение и Джулиана Гани и Илиян Найденов ще загърбят проблемите и ще потърсят път един към различен. Нещо повече - сякаш раздялата им става все по-категорична, а двамата към този момент са и привикнали да живеят един без различен.

Джулиана Гани сега е във Велико Търново, като не е ясно каква е компанията ѝ, само че от сторитата ѝ виждаме, че се радва на спокойни разходки в остарялата ни столица, както и на вкусна храна. Междувременно обаче показа и следното стори:

Виж още: Заедно ли са Стратимир и Елизабет от " Игри на волята "? Тими разяснява слуховете

Всъщност тя не за първи път назовава някогашния си брачен партньор " монтански селяндур ", като даже това е много леко определение спрямо останалите прилагателни, които моделката употребява по адрес на индивида, в чиято обич се кълнеше преди време. Или най-малко това стана ясно от записите, които Илиян разгласява преди време.

Самият Илиян очевидно си е в Монтана, където неотдавна отвори лична фитнес зала. При него е и синът им с Джулката, Давид. Преди дни той изтегли новогодишно късметче, съгласно което ще се радва на нова жена през новата година. " Не, благодаря. Ще пропусна ", безапелационен е Илиян. 

Виж още: Секси и провокативна: Дара изкушава с надълбоко деколте, прочут мъж пък я налази

Всъщност и Джулката се беше зарекла да не влиза в нови връзки дълго време, само че от въпросните записи, които Илиян разгласява, се оказа, че това напълно не е по този начин и тя, както сама се изрази, има двойно либидо. 

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/
https://www.instagram.com/naydenov.fitness

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР