По нейно собствено признание, аз съм знаменитост Get Me Out

...
По нейно собствено признание, аз съм знаменитост Get Me Out
Коментари Харесай

Inside ITV I`m A Celebrity Get Me Out Of Here`s луксозен дом на Джоузи Гибсън за 700 000 британски лири

По нейно лично самопризнание, аз съм звезда Get Me Out Of Here звездата Джоузи Гибсън е постигнала професионално всичко тя в миналото е желала.

И в случай че се съди по нейната обширна къща, ситуирана тъкмо отвън град Бристол, наподобява, че изказванието на майката е тъкмо. 38-годишният водещ купи къщата с четири спални предишния януари за £550 000, само че в този момент тя коства удивителните £700 000. Звездата, която за първи път стана известна след появяването си в Биг Брадър през 2010 година, показа фотоси от вкъщи си в обществените мрежи. Спалнята на Джоузи е декорирана в моден синьо-зелен цвят, с огромно двойно легло, което се добавя от златна табла.

А от едната страна на уютната стая има наследник двуместен диван. Стаята е приключена с две златни нощни шкафчета. А обширната й баня се предлага с огромна дълбока вана. Звездата може да се похвали и с огромен дрешник, който е спретнато проведен. Но приземният етаж с отворен проект на водещия е изключително привличащ вниманието. Нейната всекидневна е декориран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР