По нестандартен начин започна днешното издание на предаването Преди обед“

...
По нестандартен начин започна днешното издание на предаването Преди обед“
Коментари Харесай

Смут в bTV: Сашо Кадиев не спира с изцепките, Деси изтръпна

По ексцентричен метод стартира днешното издание на предаването „ Преди обед “ по БТВ. Ко-водещият Александър Кадиев реши да покаже на какво е кадърен с футболната топка в студиото, подгрявайки за международното състезание в Катар, което започва на 20 ноември.



Той първо жонглираше с коженото кълбо, само че не изключително сполучливо. Топката му избяга, той я подгони, след което направи няколко финта, а най-после шутира мощно. Изненадващото тук бе, че насочи топката по посока на колежката си Деси Стоянова и като по знамение не я уцели, което щеше да докара до много неприятна травма.



Тези няколко секунди обаче демонстрираха, че артистът очевидно рядко спортува, защото съществено се задъха. „ Господи, от дълго време не бях играл футбол “, сподели той, а Стоянова призна, че е учудена от това, че се е докарал до това положение за към половин минута. „ Да бе, аз играя от един час тука. На мен ми викат Сашо Бекъма. Малката Кама ми споделят “, пошегува се Кадиев, представен от Vihrogon.



След това той и Деси продължиха футболната тематика със своите седмични коментатори – братята Благовест и Светослав Аргирови. Оказа се, че те са огромни последователи на футбола. Разказаха, че са създали ария за международното по футбол в Мексико през далечната 1986 година, в която са пяли даже Боби Михайлов, Наско Сираков, Георги Димитров и Емил Костадинов. Аргирови пътували с тима и си изкарали доста добре там, макар, че „ лъвовете “ не съумяха да запишат победа на терена.



Благовест и Светослав били почитатели на Италия, само че заради това, че „ Скуадра Адзура “ ще отсъства от Мондиала в Катар, щели да поддържат Бразилия и Аржентина. Оказа се, че единият близнак е почитател на ЦСКА, а другия – на „ Левски “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР