По неофициална информация, акцията е проведена в петък вечерта, а

...
По неофициална информация, акцията е проведена в петък вечерта, а
Коментари Харесай

Задържан е синът на убития във Виноградец

По неофициална информация, акцията е извършена в петък вечерта, а един от арестуваните е 21-годишният Димитър Тонкев, наследник на убития на 31 август при неизяснени условия ресторантьор Наско Тонкев от село Виноградец, оповестиха източници от Министерство на вътрешните работи, представени от Дарик.

В хода на акцията, осъществена от служители на реда от Пазарджик и Септември под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик, е тестван лек автомобил, ръководен от 22-годишен гражданин на Белово.

Служителите на реда разкрили пликче с 0.21 г бяло прахообразно вещество, дало позитивна реакция на амфетамин. Тест на лидера с техническо средство посочил, че той е зад кормилото под въздействието на амфетамин.

Междувременно в село Виноградец бил тестван различен автомобил, каран от 21-годишен от село Величково, дружно с който пътували 21-годишен локален гражданин и негов връстник от Ракитово. С дрегер било открито, че лидерът кара под влияние на марихуана.

Във връзка с работата по досъдебното произвеждане за документиране, доказване и секване на незаконна активност, обвързвана с наркоразпространение, петимата са арестувани за период до едно денонощие, а на един от тях, с разпореждане на прокурор, мярката за неотклонение е удължена до 72 часа.

Действията по следствието, включително разпити на очевидци, определяне и инспекции на адреси, не престават под наблюдението на прокуратурата.

Припомняме, че бащата на Димитър – Наско Тонкев, бе прострелян и почина на място на 31 август при празнуване на рожден ден на 6-годишно момче в ресторанта му.

За закононарушението бе задържан някогашният ръководител на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, който е притежател на револвера, с който е стреляно.

Все още не е изяснено дали смъртоносният изстрел е създаден от детето, каквато беше първичната версия, или от различен участник в празненството.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР