По негови думи Възраждане искат България да е свободна държаваХората

...
По негови думи Възраждане искат България да е свободна държаваХората
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Стабилен кабинет ще има само ако Възраждане управлява самостоятелно

По негови думи " Възраждане " желаят България да е свободна страна

Хората са отвратени не от изборите, а от политическия хайлайф, който трансформира България в най-бързо изчезващата и умираща и деградираща страна в света. Това съобщи Костадин Костадинов по.

" Алтернативата на този хайлайф може да ги стимулира да гласоподават, по тази причина " Възраждане " се е трансформирала в главен конкурент, да не кажа съперник на настоящето политическо статукво, по тази причина ние поносим удари от ляво и дясно ", добави още той.

Костадинов е безапелационен, че " целият политически набор се е обединил против " Възраждане ": " Защото ние нямаме нищо общо с тях. Ние представляваме единствено българския народен интерес. Точно затова сме еднообразно неприемливи за сътрудник. "

По негови думи от " Възраждане " желаят България да е свободна страна. " Всички останали в българската политика не желаят това. Те желаят някой различен да ни командва, различен да дефинира нашата политика, различен да ни брани, да внасяме всичко извън. Ние българите да нямаме право да се изричаме за личната си орис. Искаме България да е свободна, самостоятелна и демократична страна ", съобщи Костадинов.

Той разяснява, че признакът на демокрацията в чистия ѝ тип, е допитване до народа.

" Това значи референдум. Когато започнахме референдум за опазване на българския лев, всички партии в Народното събрание се изрекоха против референдума и започнаха да споделят по какъв начин бил недемократичен. Всички партии се изрекоха против референдума. Срещу нашата организация като цяло ", показа Костадинов.

По негови думи към този референдум има интерес освен от българите в страната, само че и в чужбина.

" 300 хиляди подписа бяха до предходната сряда, всяка седмица вършим доклад. В нашата централа получаваме хиляди подписи всеки ден. До момента сме получавали от Австралия, Япония, Аржентина и Аляска. Това е голяма воля, която би трябвало да е зачетена и почетена ", сподели Костадинов, като добави, че постоянен кабинет би имало единствено в случай че " Възраждане " ръководи независимо.

" Политическият хайлайф сега е отпаднал, амортизиран, мирише на плесен, той не може да предложи нищо ново на българските жителите ", добави Костадинов.

Относно глобите " Магнитски " - Костадинов съобщи, че това е " следващата груба интервенция на българските вътрешни работи: " Една част от хората би трябвало да бъде разследвана, за какво другите двама са вкарани в листата? Ние от " Възраждане " първи се обединихме срещу тази груба американска интервенция. Нали са ни сътрудник, дайте да ги забележим тези сведения. Няма да ги получим нито по първия получихме, нито по втория ще получи. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР