По навик приписваме на жените предимно скромност и съвършено забравяме

...
По навик приписваме на жените предимно скромност и съвършено забравяме
Коментари Харесай

10-те най-порочни жени в историята на човечеството

По табиет приписваме на дамите най-вече невзискателност и напълно забравяме за персоналните им потребности. Обществото от епохи принуждава дамите, по-голямата част от тях, да дават отговор на избран честен код, написа profit.bg.
Наказанието за непотребна податливост към интимни завършения предизвика най-малко остракизъм. Жените, които си я разрешат, са принудени да водят живот, който е изпълнен с прикриване на същинските им стремежи.

Тези от тях обаче, които съумеят да доближат високо състояние, могат да си разрешат да надскочат отрицателните оценки на обществото. Има царски хубавици, които са влезнали в международната история, като най-развратните дами на планетата.

Те са имали доблестта да заявят това, което желаят.

Клеопатра
Някои не знаят по какъв начин се казвали велики фараони, само че за лекия манталитет на Клеопатра малко на брой са пропуснали да узнаят нещичко. Заради своята изкусна хубост и ловкост тя обезоръжава Цезар, по-късно Марк Антоний. Те били подготвени да минат през огън, с цел да укротят нрава й.

Имало хора, които се съгласявали на смъртна присъда, единствено да имат Клеопатра за една нощ.

Княгиня Салтикова
Мъжете с добра фигура постоянно ще притеглят дамите. Маря Алексеевна Салтикова считала бойците за най-съблазнителни. Поради това прекарвала свободното си време в казармите.

Маркиза дьо Помпадур
Кой още счита, че външността не е главното качество на индивида? Жана Пуасон основава проект за живота си, бягайки от този собствен коз. Планът бил много елементарен: да се срещне с краля и да му завърти главата. Така Людовик ХV в продължение на 20 години държал маркизата измежду фаворитките си, изключително хвалейки нейните организаторски качества.

Графиня Дюбари
Манастирската килия не е изключително привлекателна за Мари Бекю. Поради това тя заобикаля още на 13-годишна възраст. В Париж Мари на драго сърце се отдава на проституция и става модел.

Граф Дюбари измъква развратницата от улицата и я завежда в замъка си. След като прави грешката да се похвали с нея на Людовик ХV, хубавицата отива в обятията на краля.

Месалина
Римският император Клавдий имал най-развратната „ първа лейди “ в цялата история. Месалина не пропущала нито един приветлив легионер, а когато и това не й стигало, просто си провела цялостен обществен дом.

Тацит загатва нравствените качества на Месалина на едно място в своите исторически очерци.

Мария Антоанета
Младият брачен партньор на Мария Антоанета страдал от импотентност. А това въобще не й се нравело. На всеки бал царствената куртизанка събирала поклонници, с които прекарвала прелестно по цели нощи.

Йоанна Неаполитанска
Изпълнения с еротика „ Декамерон “ самият Бокачо четял на 17-годишната кралица. Това повлияло на покачвания интерес на Неаполитанска към всичко плътско.

Тя се отличава с любовта си към секса с няколко колегата по едно и също време.

Елисавета Петровна
Още преди качването на престола Елисавета Петровна се популяризирала със свободния си манталитет. Тя „ набирала на щат “ мъже, без да обръща внимание на статуса им – бойци, пажове, музиканти и други.

Държала четирима свои любовници в един замък и ги редувала всяка вечер.

Екатерина II
Управлението на Екатерина II е белязано с ред кавги на тематика полов вкус. Още през младите си години количеството на непрекъснатите й любовници трансферирало над 30-ина.

Качвайки се престола, тя станала по-взискателна. Всеки претендент за леглото й бил проверяван то довереници.

Гала
Салвадор Дали считал жена си за муза, без която изкуството е немислимо. Може би всичко се крие в разкрепостения темперамент? Дали той не кара мъжете да работят?

Родената като Елена Дякова не промени своите пристрастия, даже след брака с гения. Дали разрешавал на брачната половинка си да избира любовници и даже да съблазнява негови другари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР