По нашите географски ширини започващият днес месец април е този,

...
По нашите географски ширини започващият днес месец април е този,
Коментари Харесай

Huawei обявява Месец на здравето с три предизвикателства и 15 награди

По нашите географски ширини започващият през днешния ден месец април е този, в който пролетта все по-уверено настава и всички ние сме нетърпеливи за повече интензивности навън, както и за влизане във форма за идното лято. Изграждането на здравословни привички и стимулиране на придвижването както под формата на спорт, по този начин и в всекидневието на всеки актуален човек, е главен фокус на Huawei и непрекъснато обогатяващата се гама от носими устойства на компанията, измежду които смарт часовници, смарт гривни и безжични аудио артикули. Затова Huawei в България афишира месец април за Месец на здравето и изхождайки от изказванията на учените, че 21 дни са нужни, с цел да се трансформира едно деяние в табиет, насочва и три 21-дневни провокации към своите сегашни и бъдещи почитатели. Те са подкрепени с 15 атрактивни награди от портфолиото от смарт часовници, гривни и аудио артикули на компанията.

Къде и по кое време

Трите провокации са оповестени с постове на публична фейсбук страница на Huawei Mobile. Всеки може да взе участие в едно, две или и в трите провокации, като всяко от тях има обособен награден фонд. Предвидени са и поощрителни награди, защото всеки опит за създаване на здравословни привички е значим, незавизимо от цифровите изражения на резултата.

Срокът за осъществяване на провокациите е от 1-и до 21-и април в това число, като можете да споделите резултата си постоянно, когато го постигнете, или до 24 април в това число. Играта няма спортен темперамент и всеки, който е извършил заложения най-малко, взе участие в лотария за съответните награди в категорията, и всеки, който е взел участие и споделил какъвто и да е резултат – в лотария за поощрителните награди.

Самите провокации покриват най-масовата и налична форма на придвижване – ходенето, налични тренировки в спортове по ваш избор, и постоянно подценяваната, само че извънредно значима за здравето ни рутина – сънят.  

Използването на Huawei устройства не е наложително изискване за присъединяване, играта е отворена за безусловно всеки, който желае да се настрои към една по-добра за здравето му пролет.

Предизвикателство Номер 1 – 150 000 крачки за 21 дни

Ходенето е най-достъпната форма на всекидневно придвижване, най-близка до природата, натоварва и заздравява сложно целия ни опорно-двигателен уред, контролира работата на сърдечно-съдовата система и усъвършенства настроението ни. Смарт часовниците и гривните несъмнено, оказват помощ в по-точното отчитане на резултата, в самия мотивационен развой и даже в по-бързото постигане до таргета, тъй като са постоянно на ръката ни, само че не са наложително изискване за присъединяване. Всеки смарт телефон, без значение от марката, мери крачки, и за всички провокации Huawei признава скрийншот от всяко приложение и устройство, което е в положение да покаже изпълненото предизвикателство.

Тази категория дава опция на двама от участниците, създали най-малко 150 000 крачки до 21 април и споделили доказателство за това в коментар под съответния фейсбук пост от съответното мобилно приложение на телефона си, да завоюват надлежно Huawei Watch GT 4 46mm Green или Huawei Watch GT 4 43mm Light Gold.

Предизвикателство Номер 2: 6 тренировки по най-малко 30 минути в границите на 21 дни

Втората категория е отдадена на по-активно спортуващите и на тези, на които им би трябвало малко спомагателен тласък да трансфорат изолираните си спортни изяви в трайна рутина. Желаещите да вземат участие би трябвало да качат фотография като коментар под фейсбук поста, доказваща, че в интервала 01.04-21.04.2024 година са създали не по-малко от 6 тренировки по най-малко 30 минути всяка. Видът спорт няма значение, множеството от смарт часовниците на Huawei да вземем за пример поддържат премерване на над 100 типа спортни интензивности, в това число йога, танци, базова гимнастика и доста други, тъй че в действителност всеки може да потренира и усъвършенства физическата си форма. Отново, признават се данни от всяко мобилно устройство и приложение, което поддържа нужната функционалност.

Двама от покрилите критерия за присъединяване в тази категория ще завоюват революционните слушалки със C-bridge Design – Huawei FreeClip, които ще стъпят на българския пазар по време на оповестеното предизвикателство. Изборът на тези аудио награди напълно не е инцидентен. Поради изключителната си ергономичност и непоклатимост, те на практика не падат, каквито и придвижвания да правите по време на спорт, като в същото време обезпечават нужната осъзнатост за протичащото се към вас, което е от основно значение при тренировки като джогинг, колоездене и други сходни в градска среда.

Предизвикателство Номер 3 – 150 часа сън до 21 април

Последната категория дава опция на участниците да завоюват един смарт часовник от доста висок клас – Huawei Watch 4 Pro Titanium с eSIM и до 14 дни живот на батерията. Условието е единствено едно – да натрупат в приложението на телефона си не по-малко от общо 150 часа сън в интервала на играта – 1 до 21 април 2024 година, като сънят се мери със смарт гривна или часовник, поддържащи тази функционалност. Предизвикателството включва единствено общото количество сън, в това число дрямките денем, само че за притежателите на смарт часовници на Huawei ще е забавно да проследят повече елементи за неговото качество – съотношението сред трите разнообразни етапи на съня да вземем за пример, както и да получат в самото приложение Huawei Health скъпи препоръки за подобряването му.

Тук премията е една, по тази причина пък най-голямата – Huawei Watch 4 Pro – смарт часовник с титаниев корпус, галактически тематики на циферблата и поддръжка на eSIM. Последното значи, че може да се употребява и за позвънявания надалеч от смарт телефона – да вземем за пример във фитнес залата, до момента в който бягате и даже до момента в който спите. Така можете да сте спокойни, че няма да пропуснете в действителност незабавно позвъняване, само че ще се освободите от не изключително здравословния табиет да заспивате пред екрана на смарт телефона.

Награди, награди, и още награди

Както казахме, всеки може да взе участие в което желае и в колкото от трите провокации желае. Наградният фонд за покрилите най-малко едно от тях дава шансове за продобиване на премия – Huawei Watch GT 4 Green, Huawei Watch GT 4 Light Gold, Huawei Watch 4 Pro с eSIM, и два броя Huawei FreeClip, съгласно категорията. За всички, които са се присъединили в най-малко едно от провокациите, без значение дали са съумели да реализират таргета му, са планувани общо 10 фитнес гривни Huawei Band 8. За да играете за тях, също би трябвало да извършите пост с коментар под съответния пост с предизвикателство.

Използването на приложението Huawei Health, което е налично за всички смарт телефони, без значение от марката им (за Android изтеглeте първо AppGallery и оттова Huawei Health), е целесъобразно, само че не наложително изискване за присъединяване. Тъй като смарт часовниците и смарт гривните на Huawei са съвместими и с Android, и с iOS устройства, в случай че притежавате носимо устройство на марката, приложението Huawei Health ви дава богати благоприятни условия за разбор на резултатите, оттатък заложените цели на априлските провокации.

Huawei ви желае здраве, развлечение, триумф и шанс в играта! Нейните подробни условия можете да намерите тук: https://bit.ly/bgHealthMonth2024

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР