„По наша традиция всеки трябва да си покаже магариите на

...
„По наша традиция всеки трябва да си покаже магариите на
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Всеки заслужава увеличение на заплатата, не само полицаите


„ По наша традиция всеки би трябвало да си покаже магариите на целия свят “. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов в утринния блок на bTV във връзка вчерашните митинги, който се организираха в София тъкмо по времето, в което България застана отпред на Европейски Съюз.
„ Мен ме не питайте. Тепърва ще обсъждаме този въпрос. За мен персонално е изненадващо решението на Борисов “, по този начин вицепремиерът разяснява новината, че държавното управление отпуска 100 милиона лв. за служителите на реда.
„ Наливане в каца без дъно и извиване на ръцете тъкмо във вчерашния ден “, сподели още той, а водещият Антон Хекимян напомни, че министър председателят сподели, че ще има пари, само че при потвърдени резултати.
„ Всеки заслужава нарастване на заплатата, освен служителите на реда, само че инцидентно да сте чули, че живеете в най-бедната страна в Европа “, попита Симеонов.
За показния разстрел в София на предприемача Петър Христов той съобщи: „ Не мога да предсказвам дали ще бъде разкрито убийството на предприемача Петър Христов. Да не забравяме и отвличането на Адриян Златков - с него стартира черната серия. Да не приказваме и за стрелбата против данъчния чиновник “.
„ Не познавам Христов. Запознах се с досието му и мисля, че претекстовете за убийството му може да са стопански, само че не би трябвало да давам ум на проверяващите “, сподели още вицепремиерът.
„ Лишен е от съображение този избор на съмнение. Защо в този момент от опозицията заговориха за серията убийства, които се случиха през последните дни, а преди този момент имаха други изсмукани от пръстите и лишени от учредения претекстове “, сподели вицепремиерът във връзка готвения избор на съмнение към кабинета на Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР