По наказателно дело на Районна прокуратура-Смолян е осъден М.Ш., на

...
По наказателно дело на Районна прокуратура-Смолян е осъден М.Ш., на
Коментари Харесай

Осъдиха 18-годишен младеж за бягство от затвора

По наказателно дело на Районна прокуратура-Смолян е наказан М.Ш., на 18 година

Той е притеглен като обвинен за това, че в интервала от към 23 часа на 21 октомври 2019 година до към 02,45 часа на 22 октомври 2019 година, като пандизчия в Затворническо общежитие от открит вид – гр. Смолян, изтърпяващ наказване „ отнемане от независимост “ в размер на две години при първичен „ общ “ режим, наложено му от Районен съд-Пловдив, избягал от пандиза като напуснал Затворническото общежитие от открит вид – гр. Смолян, където бил настанен на 10.09.2019 година, и за бягството си е послужил с разрушение – отрязване на преградна мрежа на прозорец на санитарно помещение в постройката на общежитието – закононарушение по член 297 алинея 2 във вр. алинея 1 от Наказателния кодекс.

По съглашение, утвърдено от Районен съд-Смолян, на М.Ш. е наложено наказване от шест месеца „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ “ режим, което се причислява към неизтърпяното наказване по предходната присъда.

Определението на Районен съд-Смолян е дефинитивно и не предстои на митинг и обжалване, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР