По над 120 полицаи ще охраняват и през трите дни

...
По над 120 полицаи ще охраняват и през трите дни
Коментари Харесай

Над 120 полицаи ще се грижат за реда на фестивала Сурва в Перник

По над 120 служители на реда ще охраняват и през трите дни Международният фестивал на маскарадните игри „ Сурва ”, който стартира в Перник на 26 януари. В обезпечаването на публичния ред, сигурността и сигурността на придвижването са ангажирани всички чиновници от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, както и представители от Столична дирекция на вътрешните работи и дирекция „ Жандармерия “.

Осигурени са задоволителен брой дежурни групи, които да отработят вероятно зародило произшествие или осъществено закононарушение. Ще бъдат обезпечени екипи на ЦСНМП и РСПБЗН, които да реагират навреме при потребност. От полицията припомнят на жителите, да бъдат извънредно бдителни, с цел да не станат жертва на джебчийски обири. 

Поради огромното скупчване на хора е належащо да се реализира необикновен контрол на дребните деца, които най-често се запиляват в навалицата и мъчно се ориентират за местонахождението на родителите си. При пораждане на какъвто и да е проблем, да се търси съдействието на най-близко стоящия служител на реда и по-късно да се подава сигнал на тел. 112, поучават от полицията.

Освен в централната градска част, където ще бъдат фестивалните дефилета, засилено полицейско наличие ще има и на паркингите за коли, в междублоковите пространства, местата за настаняване на посетители и основните кръстовища, водещи към центъра на  града.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР