По мое време не е даден нито един лев, не

...
По мое време не е даден нито един лев, не
Коментари Харесай

Уволнената шефка на Автомагистрали: Не съм феята на инхауса

По мое време не е даден нито един лев, не съм подписала нито един контракт. Това заяви уволнената от " Автомагистрали "  ЕАД Десислава Христова пред Нова телевизия.

Вчера Гроздан Караджов съобщи, че " документите приказват, че цялата тази скица с инхаус, която се чудим по какъв начин да развържем, е била основана за броени дни по докладна на Христова и с тогавашния ръб на " Автомагистрали ". Христова изиска право на отговор поради тези думи.

" Чудя се дали да се хваля от тези думи, че надали не излязох мозъка и основателя на инхауса. Нито един контракт не е подписан от мен, нито един лев не е даден от мен и по мое време. Министърът много не помни, че още в първите дни, откогато стана министър, беше сигнализиран за всички тези неща, в това число и за мен от едно лице, с което той е имал и среща по-късно. По този мотив на 23 декември повече от час аз и Пенчев разговаряхме и за инхауса и за проблемите дотук ", сподели тя.

" Докладната беше търсена от цялото министерство без да ми се обадят на мен. Лично аз я пратих сканирана на двамата отраслови министри. На идващия ден персонално Пенчев ми сподели по телефона: " Ми то тук няма нищо ". Тя няма нищо общо нито с инхаус, нито със схеми, става въпрос за неща, които са напълно естествени ", добави Христова.

" Не съм феята на инхауса, не съм раздавала пари. Има способи нещата да се случват законно ", безапелационна бе тя.

Запитана дали все още е разследвана от ГДБОП, Десислава Христова отговори: " Не мисля, че някой все още ме проверява, никой не ми се е обадил. Но дано всички органи да проверяват, аз ги приканвам ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР