По мое предложение е въведена възможността да се налагат санкции

...
По мое предложение е въведена възможността да се налагат санкции
Коментари Харесай

Ето какви мерки предприема Столична община заради извънредното положение

„ По мое предложение е въведена опцията да се постановат наказания и да се реализира надзор върху хората, които са сложени под карантина “.
Това сподели кметът на Столична община Йорданка Фандъкова по отношение на подхванатите ограничения против разпространяването на ковид в София и въведеното изключително състояние в страната.
„ Това по никакъв метод не трябва да пречи на работата на институциите в града. “, добави тя.
„ Продължават засилените ограничения по разчистване и стерилизация на всички институции, за които отговаряме. Отваряме специфична страница в уеб страницата на Столичната община, от която жителите да се осведомят за настоящия ход на развиване. “, сподели Фандъкова.
Затваряме учебните заведения на територията на Столична община за период от седмица, считано от понеделник. От понеделник ще може децата и учителите да работят от у дома онлайн. Помолих шефа на столичното районно ръководство да направи информация.
Като цяло учениците в София, над 90% и повече, разполагат с техническа опция: таблети, компютри и телефони, с които могат да се включват, уповавам се и учителите. Онлайн образование, съгласно опциите “, изясни Фандъкова.
Затварят се и обществени места: театри, кина, галерии, детски клубове и всевъзможен тип клубове, концертни зали, с цел да може да се ограничи оптимално събирането на хора.
Всички периодически и краткотрайни пазари също ще бъдат затворени. „ Сега ще затворим и пазарите в Малашевци, Подуяне, на Националния стадион „ Васил Левски “ – всички места, на които се струпват доста хора “, уточни кметът.
Привърженик съм и поддържам всички допустимо най-строи ограничения, които биха разреши оптималното ограничение на разпространяване на вируса, добави още тя.
Актуална информация за ковид у нас и по света вижте тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР