По-малко от седмица след обявяването на бременността на Бехати Принслу,

...
По-малко от седмица след обявяването на бременността на Бехати Принслу,
Коментари Харесай

Серийният флиртаджия Адам Лавин всъщност изневерил на бременната си съпруга с няколко жени?

По-малко от седмица след оповестяването на бременността на Бехати Принслу, се появиха слуховете, че нейният брачен партньор Адам Лавин ѝ е изневерил.

В допълнение към това се появиха и изказвания, че вокалистът на Maroon 5 даже желал да кръсти детето им на дамата, с която е имал връзка.

Нещата обаче не завършват до тук! След скандалните разкрития още няколко дами оповестиха, че музикантът е флиртувал с тях.



Адам и Бехати се ожениха през юли 2014 година след съвсем двегодишна връзка. Те станаха родители за първи път през 2016-а година, когато се роди дъщеричката им Дъсти Роуз. Второто им дете, още веднъж щерка, на име Джио Грейс, се роди през 2018 година Новината, че Адам и Бехати чакат третото си дете, се появи откакто моделът на Victoria's Secret беше сниман с наедряло коремче в Санта Барбара, Калифорния. Дни по-късно Бехати удостовери новината със фотография в Instagram.



В изявление за Entertainment Tonight през ноември 2021 година Бехати разкри, че желае пет деца с Адам. „ Винаги сме знаели, че желаеме второ “, сподели тя тогава. „ Когато имах две бебета на възраст под 2 години, си споделих „ Дори не си го и помисляй! “ Аз също желая пет деца. Но даже не си го и помислям. " Тя продължи: „ Никога не казвай в никакъв случай. Искаме огромно семейство. Кой знае? Оставяме на ориста да реши и каквото има да става, ще стане.. ”

Три дни откакто Адам и Бехати потвърдиха, че чакат своето трето дете, се появиха клюки, че някогашният арбитър от The Voice е изневерил на жена си с модел от Instagram.

 
embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect.

Съмнър Стро разгласява видео в TikTok, в което твърди, че е имала връзка с Адам и той даже изискал да кръсти бебето си на нея. „ По създание имах връзка с мъж, който е женен за модел на Victoria's Secret “, сподели Съмнър. „ По това време бях млада, бях наивна. Честно казано, усещам се експлоатирана. Не бях известна, както в този момент, тъй че несъмнено бях доста лесна за манипулиране. "

След това Съмнър показа скрийншот на известия сред нея и Адам. „ Като те видях персонално, бях като… прецакана съм “, написала Съмнър на Адам, който дава отговор: „ Ти си 50 пъти по-гореща онлайн. И аз също. ” Съмнър продължава с думите, „ Адам и аз се виждахме към година. ”

В същото видео Съмнър показа различен скрийншот на известие от Адам, в което я пита дали той и Бехати могат да кръстят третото си дете на нея. „ Добре, сериозен въпрос. Ще имам още едно бебе и в случай че е момче, в действителност желая да го кръстя Съмнър. Съгласна ли си с това? Абсолютно съществено “, написа Адам.

 
Replying to @alanasanders89

След това Съмнър изясни за какво е решила да направи обществена историята си. „ Исках да се оправя с това сама. Никога не съм желала да описвам всичко това, тъй като явно знам последствията от това да върша това, което върша, да върша пари по метода, по който върша и да бъда модел на Instagram “, сподели тя. „ Изпратих скрийншотите на няколко другари, на които смятах, че вярвам и един от тях се опита да ги продаде на таблоид. " - показа тя. 

Комедиантката Марика също упрекна Адам, че е изневерил на Бехати в поредност от Instagram сторита, където тя показа флиртаджийски известия и видеоклипове сред нея и артиста от Maroon 5. „ Никога не се извинявай, че си човек “, написа Адам в известие до Марика, която дава отговор: „ Хаха, не го направих. Определено обаче ще си взема малко отмора. ” Адам отвръща: „ Разсей се, като се чу**ш с мен! Той също по този начин изпратил на Марика видео, в което сподели: „ Аз съм малоумен “. Някои известия са от юли 2022 година, когато Адам отпразнува осмата си годишнина от сватбата с Бехати.

 

What is Comedian Maryka Scandal? Is Adam Levine Cheating on Wife Behati Prinsloo?
— Dr Haniya (@DrHaniya1)

В друго известие от юли 2022 година Адам споделя на Марика: „ Сега съм захласнат от теб “. Марика дава отговор: „ Пич, не си ли женен, хахахаха. “ Адам отговори, че е, само че „ малко е комплицирано “. Добавяйки: „ Нещата стават сложни, само че може да се измъкна. ”

След разкритията на Съмнър и Марика, някогашната инструкторка по йога на Адам, Алана Забел, която го е упражнявала от 2007 до 2010 година, също го упрекна в изпращане на флиртаджийски известия в Instagram. „ Отдавна трябваше да го разоблича. Бях негова инструкторка по йога няколко години от 2007 до 2010 година Той постоянно споделяше, че е казвал на приятелите си, че неговата инструкторка по йога има най-хубавото дупе в града и е сладко “, написа Алана. „ Един ден той ми изпрати известие с думите: „ Искам да прекарам деня с теб гол “. Бях във ваната, само че ревностният ми някогашен го видя и се ядоса. Уверих го, че съм сигурна, че е предопределено за тогавашната другарка на Адам, Беки и е неточност. "

 

Adam Levine’s former yoga teacher claims she was removed from his tour after he texted her to get ‘naked’ and didn’t apologize.

She says her boyfriend at the time got violent with her and broke her wrist as a result of his text.
— Pop Base (@PopBase)

Тя продължи: „ Изпратих известие на Адам, с цел да попитам дали е по този начин. Адам не отговори... и някогашният ми стана нечовечен, счупи ми китката. Огромна смяна в живота ми, унищожителен миг и когато споделих на Адам, той го подцени, в никакъв случай не се извини, отстрани ме от идното турне и ме изхвърли по време на един от най-опустошителните моменти в живота ми, всичко това се получи от неговото флиртаджийско известие. “

Междувременно още две дами излязоха с изказвания, че вокалистът им е изпращал предизвикателни послания:

Did suddenly double-cross the or senile?
How can even be a thing?
How can ‘Married Rockstar Caught Flirting’ bump to the top of the news cycle?
— stephensacks (@stephensacks)

В изявление за Cosmopolitan през 2009 година, три години преди да стартира да се среща с Бехати, Адам признава, че е изневерявал в минали връзки, тъй като не има вяра, че моногамията е в “неговия ген ”. „ Моногамията не е в нашия ген. Хората мамят. Изневерявал съм. И знаете ли какво? Няма нищо по-лошо от чувството да го правиш “, сподели той тогава.



След TikTok видеота на Съмнър, Адам направи изказване пред TMZ, в което отхвърли да е имал „ спекулация “ с нея, само че пое „ цялостна отговорност “ за несъответствуващото си държание. „ Беше неприятна преценка да приказвам с всеки, друг от брачната половинка ми по подобен флиртаджийски метод. Не съм имал спекулация, само че прекрачих границата в интервал от живота си, за който скърбя “, гласи изказването му. „ Някои неща са неуместни. Обърнах внимание на това и започнах самодейни стъпки, с цел да поправя това със фамилията си. ” - споделя още той.

Той продължава: „ Жена ми и фамилията ми са всичко, което ме интересува на този свят. Да бъда задоволително доверчив и малоумен, с цел да пожертвам единственото нещо, което в действителност има значение за мен, беше най-голямата неточност, която можех да направя. Никога повече няма да го направя. Поемам цялостна отговорност. Ще го преодолеем дружно. ”
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР