По-малко от седмица след като показа новия си любовник в

...
По-малко от седмица след като показа новия си любовник в
Коментари Харесай

След снимките с младoка, Бояна още рони сълзи за Шарлопов: Болката не отминава!

По-малко от седмица откакто сподели новия си ухажор в общественото пространство и по какъв начин се забавляват на Филипините, Бояна Шарлопова уважи паметта на починалия си брачен партньор Стефан Шарлопов.
Той умря ненадейно в нощта на 4-ти против 5-и февруари тъкмо преди 6 години. Днес неговата вдовица си спомни за него, като разгласява фотография и благи думи в обществените мрежи: „ Изминаха 6 години откогато избра да потеглиш по пътя на вечността. Болката не отминава! Почивай в мир! “.

Думите й обаче се сториха много лицемерни за множеството й почитатели. Само допреди дни тя публикуваше разнообразни фрагменти от екзотичните пътешествия с новия си ухажор. Бояна към този момент не крие какъв брой е влюбена и от фотосите по нищо не личеше да страда за починалия си брачен партньор.
Новият мъж до Бояна се споделя Стефан и е професионален странник – дружно с още няколко души имат турагенция, която предлага рисковани групови пътувания, разнообразни от всеобщите Ол инклузив и чартърни стратегии, написа Intrigi.bg.
Именно дружно със Стефан Стефанов през 2023 Бояна обиколи дестинации като Коста Рика, Мексико, Филипини, Намибия и доста, доста други.
Бояна постоянно търпи рецензии не толкоз поради сегашния си любовен живот, колкото поради слуховете, че е изневерявала на Шарлопов години преди да си отиде от този свят.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР