По-малко от седмица остава до началото на двубоите от основната

...
По-малко от седмица остава до началото на двубоите от основната
Коментари Харесай

Пресявките на US Open: Кузманов срещу изненада от РГ; Андреев с възможен мач срещу Андерсън

По-малко от седмица остава до началото на дуелите от главната скица на US Open, а през днешния ден е време да започват срещите от квалификациите. В пресявките при мъжете България ще има двама представители в лицето на Димитър Кузманов и Адриан Андреев, които ще опитат да се причислят към Григор Димитров в същинската част на Откритото състезание на Съединени американски щати.

Жребият обаче не бе по никакъв начин благоразположен към Мико, противопоставяйки го още на старта на деветия подложен Тиаго Сейбот Вилд. Името на бразилеца нашумя съществено по време на тазгодишния Ролан Гарос, когато той отстрани самия Даниил Медведев още в откриващия кръг, след което доближи до третия стадий. В случай че успее да преодолее съпротивата на южноамериканеца, то идващото затруднение пред пловдивчанина ще бъде един всред Томас Махач и Лоран Локоли. При възможна борба за място в главната скица пък Кузманов би могъл да се изправи против Фабио Фонини.

Адриан Андреев пък ще открие присъединяване си с дуел против Нерман Фатич, след което може да го чака конфликт против спечелилия от мача сред осмия подложен Борна Гойо и Хамад Медйедович. Ако успее да доближи до третия заключителен кръг на пресявките, то Ади има възможност да се изправи против двукратния финалист в Шлема Кевин Андерсън, който през предишния месец възобнови кариерата си и доближи до четвъртфиналите в Нюпорт.

US Open Qualifying draw
— Tennis Draws (@DrawsTennis)
В квалификациите при дамите пък ще следим изявите на Сесил Каратанчева, която употребява предпазения си ранкинг от №213 в международната класация през 2019 година. През този сезон българката се завърна на корта след 4-годишно спиране и в първия стадий от пресявките ще се изправи против международната №206 Ариан Хартоно. Впоследствие родната ни представителка би могла да срещне Маи Хонтама или Жухуан Бай, а във финалния трети кръг евентуално ще я чака конфликт против втората сложена и №85 в ранглистата Диана Шнайдер.

Пълния чоп за конкуренцията при дамите можете да разгледате.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР