По-малко от седмица остава до един от най-интригуващите боксови двубои

...
По-малко от седмица остава до един от най-интригуващите боксови двубои
Коментари Харесай

Сблъсъкът на титаните Джошуа – Паркър пряко по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA

По-малко от седмица остава до един от най-интригуващите боксови дуели за годината – сред непобедените на професионалния кръг в тежка категория колоси Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър . Грандиозната борба ще се организира на 31 март на стадион „ Принсипалити “ в Кардиф, Уелс, и ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA от 22.30 ч.

Шампион на WBA (Super), IBF и IBO, британецът Антъни Джошуа , ще мери сили с носителя на купата във версия WBO Джоузеф Паркър, а залогът е огромен – обединяване на цели четири международни трофеи при най-тежките.

Звездата на бокса Джошуа , който има 20 следващи победи с нокаут на професионалния кръг, е измежду най-силните състезатели през последните години и не крие устрема си да се бори с всички сили за статута на легенда. След като съкруши Кличко в определяния като „ Мача на века ” през 2017-та, в този момент 28-годишният британец си е сложил амбициозната цел да стане първия боксьор, притежател на всички трофеи на професионалния подиум.

От своя страна носителят на шампионския пояс на Световната боксова организация Паркър се закани идната среща да бъде борбата на живота му. Новозеландецът ще влезе в историческия дуел с професионално достижение от 24 победи без нито едно проваляне, като 18 от тях са завършвали с нокаут.

Какъв ще бъде резултатът от паметния конфликт и кой ще грабне по този начин жадуваната победа, не пропускайте да разберете на 31 март, събота, от 22.30 ч., директно в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Не пропускайте най-интересните спортни събития през април – онлайн по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и в новата ни онлайн платформа .

 Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР