По-малко от седем дни остават до началото на тазгодишното издание

...
По-малко от седем дни остават до началото на тазгодишното издание
Коментари Харесай

Билетите за Джокович - Кирьос бяха продадени за 58 минути; Ник отново нападна критиците

По-малко от седем дни остават до началото на тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън, като в навечерието на първия за годината шампионат от Големия шлем ще станем очевидци на конфликт сред Новак Джокович и Ник Кирьос, събраната сума от който ще бъде дарена за щедрост. Припомняме, че двамата бяха в извънредно обтегнати връзки в предишното, само че през 2022-ра година сложиха началото на едно ново другарство, откакто Кирьос бе един от дребното, които застанаха на страната на сърбина по време на сагата в Австралия и депортирането му от страната.

Шампионът от миналогодишния Уимбълдън и неговият подгласник следва да излязат на Rod Laver Arena в петък (13 януари), като срещата посред им ще стартира в 09:30 часа българско време. Билетите, които са на стойност от 20 австралийски $, бяха пуснати в продажба по-рано тази заран, а след това бе обявено, че всички те са се разпродали за едвам 58 минути. Това значи, че в петъчния ден двамата ще играят пред близо 15-хилядна аудитория в Мелбърн, защото потенциалът на корта е тъкмо 14820 места.

Това даде нов мотив на австралиеца да отвърне на своите критици, употребявайки профила си в Twitter. " Уау, Ник Кирьос е неприятен за спорта! Какъв срам, народен позор! Как смее да продаде всички билети за още един стадион! Колко нахален е единствено! ", написа той в отговор на обявата на австралийски публицист, съобщаващ новината за разпродадените билети.

Wow Nick Kyrgios is bad for the sport! Wow what a disgrace, a national embarrassment! How dare he sell out another stadium, the arrogance
— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР