По малко от половин година след появата й над 1000

...
По малко от половин година след появата й над 1000
Коментари Харесай

Българите луднаха да копаят криптовалута

По малко от половин година след появяването й над 1000 експерти и начинаещи към този момент “копаят” българска криптовалута в интернет. Левкойн (Levcoin) е първа по рода си, тъй като досегашните опити за основаване на въртуални пари у нас са основани главно на интернационалната криптовалута с отворен код “Етер” (Etherium), написа " Труд ".

Левкойн обаче е учредена на технологията CryptoNote, която се смята за по-добра от тази на пионера Биткойн. “При последната ни инспекция в системата бяха регистрирани над 1000 IP-адреса, някои отвън България. Към момента има няколкостотин непрекъснати копачи. IP-тата, непрекъснато свързани към домейна, са над 100”, посочи “Труд” Добри Божилов, създателят на Левкойн.

Основателите на “ЛевКойн” са създали особено приложение с лесна графична стратегия, която да я направи налична на практика за всеки. Проектът се назовава “ЛевКойн за баби”, което би трябвало да подчертае по закачлив метод лекотата и достъпността му. “Това е най-лесният метод да се влезе в системата. Работи на трите съществени операционни системи. Просто би трябвало да се изтегли и конфигурира от нашия уебсайт. Единствената специфичност е, че при първичното стартиране е належащо по-дълго време за зареждане, до момента в който завърши синхронизацията с блокчейна. Създали сме и така наречен пул за взаимно копаене, който сплотява напъните на хора с по- слаби компютри”, разкриха от екипа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР