По-малко от месец след премиерата си на големия екран, Батман“

...
По-малко от месец след премиерата си на големия екран, Батман“
Коментари Харесай

Новият „Батман“ генерира 600 милиона долара за по-малко от месец

По-малко от месец след премиерата си на огромния екран, „ Батман “ на режисьора Мат Рийвс завоюва повече от 600 милиона $ в международен мащаб. Към 2019 година има единствено четири продукции, които са съумели да преминат тази граница след „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “.

След експлоадирането на пандемията мярката за триумф на един филм се промени доста. Повечето продукции на Warner Bros. имаха хибридни министър председатели предходната година (както онлайн, по този начин и в кината). Пример за това беше дебютът на „ Матрицата 4: Възкресения “.

Но в този момент наподобява Warner Bros. се поучи от грешките си и премиерата на „ Батман ” беше единствено по кината. Филмът евентуално ще бъде пуснат по HBO Max през април, а до тогава има късмет да продължи да чупи върховете в боксофисите.

Към днешна дата той е генерирал доходи от 600 милиона $ по целия свят. Към 2019 година има единствено четири продукции, които са съумели да преминат тази граница след „ Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър “.

Само в Северна Америка продажбите на билети за „ Батман “ до момента са надхвърлили 300 милиона $.

Единственото място, където филмът не се продаваше добре, е в Китай, където завоюва 12,1 милиона $ през първия си уикенд. Но би трябвало да се има поради, че сега към 43% от кината в Китай са затворени заради новата вълна на пандемията. Въпреки това „ Батман “ въпреки всичко се оправя по-добре от „ Uncharted: Извън картата “, който дебютира с 10,3 милиона $ доходи.

Продукцията на „ Батман “ коства към 200 милиона $, без маркетинг или реклама.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР