По-малко от месец след като Рая Пеева официално бе представена

...
По-малко от месец след като Рая Пеева официално бе представена
Коментари Харесай

И майката на Рая Пеева се намърда в „Преди обед”

По-малко от месец откакто Рая Пеева публично бе показана като трети водещ на „ Преди обед ”, в шоуто на Би Ти Ви се намърда и нейната майка. Актрисата Красимира Демирова към този момент е коментатор на събитията в основното за този сезон риалити на малкия екран – „ Фермата ”.

Майката на Рая направи своя дебют като коментатор предишния четвъртък. Тя влезе в студиото на „ Преди обед ” като специалист по аграрното риалити дружно с участничката от предишния сезон Паулина Ванегас. Появата на Красимира Демирова в ефира на Би Ти Ви не направи кой знае какво усещане на феновете, защото малко от тях знаят, че актрисата е майка на новата водеща Рая Пеева. Огромната част от тях даже не заподозряха, че сред двете има роднинска връзка, макар че те си наподобяват извънредно доста и на външен тип, и като жанр на държание. За тези, които видяха, че това е майката на Рая, обаче остана подозрението за шуробаджанащина в предаването, защото продуцентът Георги Тошев, както „ Уикенд ” от дълго време осведоми, е остарял другар на семейство Пееви.

Актрисата Красимира Демирова доста от дълго време няма съвсем никакви работни задължения и най-вероятно разчита за пари главно на своя мъж – рокаджията от група „ Спринт ” Пейо Пеев. Проверка на културния плакат демонстрира, че в последните седем-осем години Демирова е взела участие в основаването на театър в дом за възрастни хора в един от софийските квартали, била е водеща на концерт, проведен от Софийската община, била е и седмичен коментатор в „ Преди обед ”, понякога се е уреждала и с други дребни участия, само че не може да се похвали с кой знае какъв брой запаметяващи се изяви. Затова пък явно има задоволително свободно време, с цел да гледа телевизия и разяснява по малкия екран това, което е видяла.

Именно това се оказва добре пристигнало за Георги Тошев,

който май се е нагърбил да избавя от банкрут семейство Пееви. Той първо даде работа на дъщерята, а в този момент откри място и за нейната майка. Официално коментаторите в предаването на получават хонорари. Нищо чудно обаче за майката на новата водеща да са се намерили средства. Трябва да се означи, че в това няма нищо неправилно, защото за сходни участията се изискват време и старания. Красимира би трябвало да гледа задълбочено всички излъчвания на „ Фермата ”, с цел да е в час с това, което става на екрана. Тя би трябвало да запомни обстановките в шоуто, да ги проучва, а по-късно – да влезе в студиото, с цел да ги разяснява. Логично е сходно старания да се заплащат, пък въпреки и алегорично. Друг е въпросът дали тъкмо майката на Рая Пеева е най-подходящият човек, който да прави такива разбори.

Между другото, малко преди дъщерята да стартира работа в „ Преди обед ”, се е появявала в компанията на майка си и в друго предаване, продуцирано от Георги Тошев – „ Като на кино ”. Продуцентът явно доста се старае да дава естрада за тв изява на своите другари. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР