По-малко от месец остана до старта на турнето на група

...
По-малко от месец остана до старта на турнето на група
Коментари Харесай

До неделя обявиха СкандаУ Ticket Tour

 По-малко от месец остана до старта на турнето на група СкандаУ. Габрово е първия град, който ще посрещне Тото и Лъчо на 7 септември в зала Орловец от 20.00 часа. От през днешния ден, 21 август, до неделя е разгласен СкандаУ Ticket Tour, в който билетите за всички градове от турнето ще се продават по 15 лв.. Много игри към този момент стартираха с подарък билет за концерта, а почитателите на групата, които пък си поръчат две тениски от SkandaUShop ще получат и един безвъзмезден билет. Преди концертите също ще може да се купят техни тениски, на особено проведен за това щанд. Всеки ще може да си избере дизайн с паметните за СкандаУ изречения, а тениската му ще бъде направена на място. Безспорно обаче, най-големия подарък, чакан от всички, които бяха в Арена Армеец на 6 април, е излъчването на концерта им. Той ще може да се гледа в YouTube канала на групата, а през уикенда по City TV.

Заедно с Тото и Лъчо на сцената ще се качат и техните другари Део, Лео, Играта и Мойсей, Toshey и Кристиана Асенова, Руди, Дули, Муден и Кукушев AKA RDMK, Павел и Ицака, Чарли Танев, Атанас Колев, Зипо и Слаш, Пело Кръстев, Веси Бонева, Калоян Димитров – Балан.

Шоуто от Арена Армеец ще се повтори във всеки град от турнето. Рок аранжиментите, основани от Светлин Къслев и СкандаУ Лайв Бенд, отново ще взривят Replay, Мафия, НО, Хайвера, Арабия, Кокайна, Без да пие, Чужди усмивки, Катран.

Ето и другите дати:

28 септември – Арена Шумен

5 октомври – Дворец на културата и спорта, гр. Варна

26 октомври – Монбат Арена, гр. Русе

2 ноември – Мултифункционална спортна зала, Колодрум, гр. Пловдив.

Билети за турнето могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна, бензиностанции OMV, магазини Технополис и Български пощи. На касите в Двореца на Културата и Спорта във Варна и в Монбат Арена, Русе могат да се купуват билети от самото начало, а в Габрово, Шумен и Пловдив три дни преди всеки концертите, ше бъде допустимо на се купят от билетните каси на залите.

Концертите на всички места стартират в 20.00 часа

Напомняме, че лицата, които не са навършили 18 години, могат да участват единствено с пълновръстен компаньон, попълнена и подписана от него декларация.

Декларацията може да изтеглите от уеб страницата на СкандаУ и от Eventim.bg и да попълните авансово.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР