По-малко от две седмици след като Lada стартира производството на

...
По-малко от две седмици след като Lada стартира производството на
Коментари Харесай

Новата Lada Niva с още по-ниска цена

По-малко от две седмици откакто Lada започва производството на новата „ опростена “ Niva, АвтоВАЗ стартира и формалните продажби на актуализирания модел в Русия. Колите се продават с извънредно базово равнище на съоръжение сходно на някои от другите модели на съветската компания. До момента общоприетата Niva се продаваше на цени започващи от 13 582 евро, само че те към този момент са доста по-ниски.
`Новата

Сега всеки искащ може да си купи „ опростена “ Niva, чиято цена стартира от 647 600 рубли или към 10 728 евро. За тази сума клиентите получават 16-цолови джанти, предни електрически прозорци, дневни светлини и бордови компютър. Колата не е оборудвана с аудио система, само че разполага с антена, окабеляване и представители за нея.
`Новата

Новите всъдеходи са лишени от система срещу блокиране на колелата, известна още като ABS, както и от странични въздушни възглавници. Не се оповестява с какъв мотор са оборудвани колите, само че евентуално той е същият 1.7-литров мотор с 83 конски сили и 129 нютон метра, който е добре прочут на почитателите на съветската техника.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР