По-малко от две седмици ни делят от първото издание на

...
По-малко от две седмици ни делят от първото издание на
Коментари Харесай

Skepta и Armin Van Buuren пристигат за първото издание на SOLAR PLOVDIV 2022

По-малко от две седмици ни разделят от първото издание на фестивала SOLARPLOVDIV, проведен от YALTA CLUB. В един уикенд ще имаме опцията да станем очевидци на две събития в друг музикален род, само че с идентичен, голям интерес от страна на публиката. На 15 юли (петък) фестивалът кани английската хип-хоп и грайм звезда Skepta за първия му концерт в България. Почти са разпродадени са билетите и за събота (16 юли), когато ще посрещнем петкратния притежател на премията " Диджей номер 1 в света ", Armin Van Buuren.

Британският рапър и топ музикален продуцент Skepta идва в Пловдив с шлагерите, оформили цяла хип-хоп и грайм ера. В първото му присъединяване пред българска аудитория ще чуем шлагери като Shutdown, No Security, All Eyes On Meи доста други. Преди броени дни уредниците прибавиха към програмата на събитието и дългогодишния му диджей DJ MAXIMUM. Oт българска страна ще подгреят oще добре познати диджеи със селекция от американски, европейски и английски части в региона на хип-хоп и ров музиката – DJ Dolittle и DJ Steleansky.

На 16 юли следва още еднaвечер, която хиляди почитатели чакат с неспокойствие, а точно тази, в която ще посрещнем самия Armin Van Buuren. Легендарният холандец ще взриви публиката на Гребна база - Пловдив в типичния за него запаметяващ се празненство жанр, който предлага зрелищно шоу и незабравими страсти. За последно видяхме Armin Van Buuren по време на ARMIN ONLY EMBRACE през 2016-а година. Шест години по-късно имаме опцията да си напомним за какво Armin Van Buuren се трансформира в безапелационен любим на публиката. Заедно с него на 16 юли ще чуем и диджея от немски генезис Topic, който познаваме от абсолютния му шлагер Breaking Me, както и Juan Alvarez – един от някогашните резиденти на YALTA CLUB и значима част от историята на клуба и фестивалите под шапката SOLAR.

Последни билети за SOLAR PLOVDIV 2022 може да намерите в ОМ V, Eventim и на Ticketstation.bg.

Проектът е част от стратегия НАСЛЕДСТВО на Пловдив - Европейска столица на културата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР